Sanabela

Misija, vizija i vrijednosti

Misija

Mi smo porodična kompanija koja već više od 10 godina dosljedno zadovoljava želje, potrebe i očekivanja krajnjih korisnika visokokvalitetnim proizvodima i uslugama. Uspostavljamo i održavamo partnerstvo sa potrošačima, kao i sa svim ostalim zainteresovanim stranama. Stvaramo ugodan radni ambijent i brinemo o našim zaposlenima najbolje što možemo. Svjesni smo ekološke odgovornosti, pa posebnu pažnju posvećujemo očuvanju prirodnog okoliša – stalno nastojimo poboljšati ekološke aspekte poslovanja i racionalno korištenje sirovina i drugih prirodnih resursa. 

Sinonim smo za učinkovite i kvalitetne proizvode, zasnovane na poštovanju i odgovornom odnosu prema prirodi i ekološki prihvatljivim brendovima.

VIZIJA

Uz nezaustavljiv razvoj visokokvalitetnih, prirodnih, inovativni, korisnih i ekoloških kozmetičkih proizvoda, nastojimo:

  • zauzeti vodeću tržišnu poziciju u segmentu kozmetike za njegu i dodataka prehrani na slovenskom tržištu kao i drugim tržištima – postati prvi izbor
  • povećati tržišnu reputaciju kompanije na drugim postojećim tržištima i
  • uspješno prodire na nova tržišta EU.
Ecogea certifikat

VRIJEDNOSTI

Naše poslovanje se vodi prema sljedećim vrijednostima:

LJEPOTA

Naša vizija ljepote kao vrijednosti je centar i osnova našeg rada: PRIRODNO I LIJEPO U VAŠOJ KOŽI. U Sanabela prirodnoj kozmetici vjerujemo da je važan dio zdrave kože koji dolazi iznutra – da je zaista lijepa zdrava žena ili muškarac onaj koji se i osjeća lijepo. Svesna svojih vrednosti, ponosna je na sebe, cijeni svoju posebnost i voli svoje tijelo. Što jača njen osjećaj za vlastite specijalitete, pomaže joj da naglasi svoju prirodnu ljepotu i pomaže joj da se osjeća dobro u svojoj koži u svim okolnostima i periodima života.

ISKRENOSTI I POŠTENJE

Iskrenost u odnosu prema zaposlenima, korisnicima, poslovnim partnerima ključna je smjernica našeg poslovanja. Uspostavljamo i održavamo odnose sa svim zainteresovanim stranama na osnovu poštovanja, recipročnosti i međusobne razmjene vrijednosti. Poštujemo poslovne, etičke i moralne principe, držimo obećanja i partner smo od povjerenja.

KVALITET

Konstantno težimo visokom i stalnom kvalitetu naših proizvoda i usluga. U proizvode su ugrađeni samo najbolje dokazani prirodni aktivni sastojci, a njihovu kvalitetu potvrđuje i Ecogea certifikat (Institut za kvalitet i inovativnost prirodnih i organskih proizvoda).

FOKUS NA KORISNIKE

Pri snovanju in proizvodnji vseh izdelkov vselej izhajamo iz uporabnikov – njihovih želja, potreb in pričakovanj. Njihova zadovoljitev ter iz tega izhajajoče zadovoljstvo uporabnikov predstavljata naš najvišji cilj.

ZNANJE I INOVATIVNOST

Vjerujemo u moć znanja, pa ga stalno nagrađujemo i težimo sticanju novih. Konstantno smo u potrazi za novim razvojnim rješenjima i revolucionarnim sastojcima koji nam omogućuju da još dosljednije zadovoljimo potrebe korisnika.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Svjesni smo važnosti međusobne saradnje sa društvenim i prirodnim okruženjem u kojem poslujemo, pa preuzimamo odgovornu ulogu u njegovom zajedničkom stvaranju. Zajedno radimo na poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i lokalne i šire zajednice. Težimo ekonomičnom korištenju prirodnih resursa i smanjujemo uticaj naših aktivnosti i proizvoda na prirodnu okolinu – biramo proizvodne procese, tehnologije i materijale kojima što manje opterećujemo prirodu.

Bonitetna ocena

Vitaminska bomba!!!

Vitaminska bomba


Ljeto: Aloe vera

Ljeto Aloe Vere


Novo: Odlična probava

Odlična probava


Akcija: Kako smršati

Zbogom kilogrami


Ponuda: TOP prolječni proizvodi

Vrhunski proljetni proizvodi

Izdvojeni proizvodi